3L tegnes af
erfarne profiler

3L står for forbogstaverne på de tre initiativ­tagere og grund­læggere af 3L Entreprise A/S: Lars Pedersen, Lars-Erik Houmann Christensen og Lau Kristensen.
 

Se min LinkedIn profilLars Pedersen

Lars Pedersen kvadrat

Investor og co-founder af 3L Entreprise A/S

Ingeniør, Bac. Eng., adm. direktør, partner

Uddannet ingeniør med en enestående karriere inden for bygge­branchen. Lars har været ”bordet rundt” som rådgiver, bygherre og entreprenør. Han har arbejdet i både ingeniørvirksomheder, inden for development og som direktør og partner i en større entreprise­virksomhed.

 

Se min LinkedIn profilLars-Erik Houmann Christensen

Lars-Erik Houmann Christensen

Investor og co-founder af 3L Entreprise A/S

Cand. Merc.

Partner i 2L Holding, som siden 1998 blandt andet har beskæftiget sig med ejendomsudvikling og investering og herigennem stået bag nogle af de mest markante byggerier på Holmen, heriblandt Kedelsmedien og Masteskurerne, som i dag udgør en del af selskabets ejendomsporteføjle i dag. www.2L.dk

 

Se min LinkedIn profilLau Kristensen

Lau Kristensen

Investor og co-founder af 3L Entreprise A/S

Cand. Merc.

Partner i 2L Holding, som siden 1998 blandt andet har beskæftiget sig med ejendomsudvikling og investering og herigennem stået bag nogle af de mest markante byggerier på Holmen, heriblandt Kedelsmedien og Masteskurerne, som i dag udgør en del af selskabets ejendomsporteføjle i dag. www.2L.dk

 

Se min LinkedIn profilHolger Brogaard Pedersen

Holger Broggard Pederesen

Bestyrelsesformand

Ingeniør, Executive MBA

Direktør i 2L Management Holding A/S. Tidligere koncerndirektør for NCC Construction Danmark A/S fra 1979 til 2004. Formand for bestyrelsen i 3L Entreprise. Bestyrelse­sarbejde for blandt andet Curacon, EBAS A/S, Rockwool Scandinavia Stakeholders Council m.fl.

 

Se min LinkedIn profilJane Hagbarth Olsen

Jane Olsen

Bestyrelsesmedlem

HA, Economics fra CBS

Regnskabschef i Christianshavns Video 2 år, regnskabschef hos Blockbuster 3 år, regnskabschef i Carli Gry 3 år, regnskabschef og siden økonomichef i Inwear/IC Compagny, regnskabschef/Økonomichef/Finance Manager i Skagen Design. 2 år. Økonomidirektør i Missing Link, 2L Development økonomichef, 6 år, 2L Holding A/S, Adm. direktør 4 år. Bestyrelsesposter i 2L koncernen.

 

Se min LinkedIn profilNiels Nedergaard

Niels NedergaardController

Adm. direktør Armton A/S, Koncernøkonomidirektør NCC Danmark, Senior Vice President, NCC AF Housing, Stockholm, bestyrelsesposter i en række danske byggevirksomheder, nu controller i 3L Entreprise.

 

 

Se min LinkedIn profil

Michael Grumstrup

Michael Grumstrup portraet 3l

Projektchef

Michael har været i byggebranchen siden 1986, hvor Michael startede som Tømrer. Michael kommer fra et stort tømrerfirma, hvor Michael har fungeret som projektleder indenfor fag, hoved og totalentreprise. Han startede hos 3L entreprise 2019 og har kendt Lars Pedersen i 20 år.

 

 

Se min LinkedIn profilChristian Rønne

Christian Rønne

Arkitekt MAA, civilingeniør

Adm. direktør Rønne Arkitekter MAA, lektor DTU Byg.

Har siden 1991 hjulpet utallige bygherrer med at skabe god arkitektur og brænder for at give gamle bygninger nyt liv gennem brugbare, holdbare og smukke løsninger. 

Dennis Hjørnet

Dennis kvadrat

 

 

 


Helle Noer

Helle

Regnskab

Har arbejdet med regnskab i entreprenørbranchen i over 30 år.